رتبه ایران در ضریب نفوذ بیمه

رتبه ایران در ضریب نفوذ بیمه
خلاصه اخبار

فهرست عناوینبه گزارش سیگنال به نقل از دنیای اقتصاد، رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با وجود فاصله ضریب نفوذ بیمه کشور با استانداردهای جهانی، ایران در این شاخص رتبه سوم منطقه را در اختیار دارد. به گزارش بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی افزود: گسترش پوشش‌های بیمه‌ای برای جبران حوادث فاجعه آمیز از طرق مختلف از جمله […]

به گزارش سیگنال به نقل از دنیای اقتصاد،

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با وجود فاصله ضریب نفوذ بیمه کشور با استانداردهای جهانی، ایران در این شاخص رتبه سوم منطقه را در اختیار دارد. به گزارش بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی افزود: گسترش پوشش‌های بیمه‌ای برای جبران حوادث فاجعه آمیز از طرق مختلف از جمله پیگیری و راه‌اندازی صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، ارائه پوشش‌های اتکایی مورد نیاز بازار بیمه کشور، تدوین آیین نامه‌های لازم، بهره‌گیری از ظرفیت‌های بازار سرمایه، زمینه‌سازی حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های بیمه مرکزی به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: برای توسعه صنعت بیمه ارتقای نقش نهادهای تخصصی و صنفی از قبیل سندیکای بیمه گران، انجمن‌های صنفی فعالان صنعت بیمه و نهادهای حرفه‌ای ذی‌ربط در دستور کار نهاد ناظر قرار گرفته است. رئیس کل بیمه مرکزی از پایان یافتن پیگیری رفع ایرادهای شورای نگهبان درخصوص لایحه تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی در دولت و مجلس خبر داد و گفت: دولت با تامین بار مالی این لایحه موافقت کرده و به شرکت‌های بیمه، مجوزهای کافی برای پوشش گروهی حوادث طبیعی اعطا کرده است. رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با وجود فاصله ضریب نفوذ بیمه کشور با استانداردهای جهانی، ایران در این شاخص رتبه اول منطقه را در اختیار دارد. رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه سخنان خود از ضریب خسارت ۸۹ درصدی در صنعت بیمه کشور یاد کرد و گفت: برای حفظ توانگری شرکت‌ها و افزایش میزان رضایتمندی بیمه‌گذاران این میزان خسارت بیمه در کشور قابل قبول نیست و باید به گونه‌ای عمل کرد که این آمار به ۷۵ درصد برسد. وی در بخش دیگری از سخنان خود از ارائه پوشش‌های ۴۴۰ میلیارد دلاری توسط شرکت‌های بیمه خبر داد و گفت این میزان تعهد در صنعت بیمه کار بی‌نظیری است و قطعا اگر تحریم‌ها نبود دنبال گسترش بیمه‌های اتکایی در کشور بودیم.

رئیس شورای عالی بیمه با ابراز خرسندی از عملکرد صنعت بیمه در تسویه جبران خسارت‌های بزرگ در ابعاد ملی از ضرورت آرامش‌بخشی این صنعت در جامعه سخن گفت و اعلام کرد: خسارت پرداختی صنعت بیمه در زلزله کرمانشاه حدود ۲ هزار میلیارد ریال، در حادثه سیل اخیر حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال و موارد خسارتی پالایشگاه گاز فاز ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی و همچنین خسارت باربری شرکت سهامی پشتیبانی امور دام رقمی در حدود ۱۱۸۰ میلیارد ریال بوده است. سلیمانی از سهم ۳۲ درصدی شرکت بیمه ایران به‌عنوان تنها شرکت دولتی صنعت بیمه یاد کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد که فعالیت‌های شرکت‌های بیمه خصوصی به ۶۸ درصد رسیده و بر این اساس باید به شرکت بیمه ایران به‌عنوان لنگرگاه بیمه کشور نگاه کرد.

برای مشاهده جدیدترین تحلیل ها، اخبار، مقالات بانک و بیمه به وب سایت سیگنال مراجعه و یا اپلیکیشن سیگنال را دریافت نمایید.
برچسب‌ها