دولت موقت سوریه از کشته شدن یکی از نیروهای ارشد نظامی حکومت اسد خبر داد
تهران – ایرنا – روزنامه الحریه سوریه از کشته شدن یکی از نظامیان ارشد حکومت اسد پس از درگیری با نیروهای امنیتی دولت موقت این کشور خبر داد.
به گزارش بامداد جمعه ایرنا ، روزنامه الحریه سوریه به نقل از یک منبع امنیتی افزود، سرتیپ «علی شلهوب» از بقایای حکومت اسد در جریان تلاش برای دستگیری او در محله وادی الذهب در حمص کشته شد.
بر اساس این گزارش، درگیری با این خلبان تحت تعقیب دولت موقت سوریه منجر به زخمی شدن چهار نفر از اعضای نیروهای امنیت عمومی دولت موقت شد.
الحریه افزود که سرتیپ خلبان علی شلهوب به دلیل تلاش برای پنهان شدن و هماهنگی با گروههای خلافکار برای انجام اقدامات خرابکارانه، از چند ماه پیش تحت نظر نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه بود.
به نوشته این روزنامه سوریه، سرتیپ شلهوب خلبان هوانیروز حکومت بشار اسد در عملیات پرتاب بمبهای بشکهای بر روی مناطق مسکونی سوریه مشارکت داشت و طی سالهای گذشته مرتکب چندین قتل عام علیه سوریها شده و تحت تعقیب دستگاه قضایی حکومت موقت سوریه قرار داشت.
معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر 1403 برابر با 27 نوامبر 2024 با هدف برکناری بشار اسد از قدرت، عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز و سرانجام پس از 11 روز، در یکشنبه 18 آذر ماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از این کشور را اعلام کردند.
منبع: ایرنا