حماس: نتانیاهو و کابینه او از گرسنگی به عنوان سلاح استفاده می‌کنند

حماس: نتانیاهو و کابینه او از گرسنگی به عنوان سلاح استفاده می‌کنند
خلاصه اخبار

تهران- ایرنا- جنبش حماس با اشاره به ورود نوار غزه به مرحله قحطی تأکید کرد که «نخست وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه جنایتکار او از گرسنگی به عنوان سلاح نسل‌کُشی استفاده می‌کنند».

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، جنبش حماس تاکید کرد که اعلام برنامه جهانی غذا درباره اتمام ذخایر غذایی نوار غزه بیانگر سطح خطرناک فاجعه انسانی در نوار غزه و ورود ساکنان این منطقه به مرحله قحطی واقعی است.

این جنبش با اشاره به تداوم بمباران و جنگ نسل‌کُشی درباره پیآمدهای فاجعه‌بار محاصره کامل نوار غزه و ممانعت از ورود مایحتاج اولیه انسانی اعم از آب، غذا، دارو و سوخت به این منطقه که جان بیش از دو میلیون نفر را در معرض خطر قرار داده است، هشدار داد.

حماس افزود: استفاده کابینه جنایتکار نتانیاهو از سلاح گرسنه‌سازی و هدف قرار دادن عمدی تاسیسات آبی و مراکز توزیع غذا یکی از وحشیانه‌ترین انواع نقض قوانین بین‌المللی و هنجارهای بشردوستانه است و جامعه جهانی بایستی موضعی در محکومیت آن و اقدامات موثری برای مجازات عاملان این جنایت‌ها اتخاذ کند.

حماس همچنین جامعه جهانی را به اقدام فوری جهت توقف گرسنه‌سازی جمعی، پایان دادن به محاصره کامل نوار غزه و تضمین ورود کمک‌های غذایی و دارویی فوری به این منطقه فراخواند و از کشورهای عربی و اسلامی نیز خواست تا به مسئولیت تاریخی خود، عمل، برای شکستن محاصره غزه، اقدام و مایحتاج ضروری مردم را به این منطقه وارد کنند.

در همین ارتباط «فوزی برهوم» از رهبران حماس نیز گفت: رژیم نازی صهیونیستی تمامی نشانه‌های زندگی در نوار غزه را نابود و آن را به یک منطقه غیرقابل زندگی تبدیل کرده است.

وی افزود: کرانه باختری نیز از جنایت‌های رژیم اشغالگر در امان نبوده و صهیونیست‌ها شبانه روز با هتک حرمت مسجدالاقصی به صحن‌های آن یورش می‌برند.

منبع: ایرنا