بیت کوین در فضا: بیتمکس سیستم ماهواره‌ای بیت کوین را آزمایش می‌کند

بیت کوین در فضا: بیتمکس سیستم ماهواره‌ای بیت کوین را آزمایش می‌کند

به گزارش سیگنال به نقل از ارز دیجیتال،

بخش تحقیقات صرافی بیتمکس در حال آزمایش یک سامانه‌ ماهواره‌ای بیت کوینی است که می‌تواند یک نود را تنها از طریق ماهواره و بدون اتصال اینترنتی اجرا کند.

به گزارش دیلی هودل، صرافی بیتمکس با انتشار یادداشت جدیدی در وبلاگ خود اعلام کرده است که توانسته یک سامانه‌ ماهواره‌ای مبتنی بر زیرساخت بیت کوین بلاک‌استریم (Blockstream Bitcoin) را پس از آزمایش آن با ماینرهای بیت کوین باموفقیت نصب و اجرا کند. گفتنی است تیم پژوهشگران بیتمکس از یک سخت‌افزاره ویژه موسوم به کیت پیشرفته ماهواره‌ای بلاک‌استریم (Blockstream Satellite Pro kit) و یک آنتن تخت استفاده کرده‌اند. آن‌طور که پیداست، کل هزینه برپایی این سامانه، چیزی در حدود ۱,۲۰۰ دلار بوده است.

آن‌طور که بیتمکس مدعی است، کار نصب این سامانه در عرض تنها چند ساعت به اتمام رسیده است. در یادداشت وبلاگی این صرافی آمده است:

تنها کاری که برای راه‌اندازی این سامانه باید انجام دهید، این است که ابتدا دیش ماهواره را نصب و جهت آن را تنظیم کنید. در ادامه باید آن را به یک لپ‌تاپ مجهز به سیستم عامل لینوکس وصل و درادامه نرم افزار بلاک‌استریم را همراه با نسخه اصلاح‌شده بیت کوین کر ۰.۱۹.۱ اجرا کنید.

آن‌طور که بیتمکس می‌گوید، پس از همگام‌سازی، نود مبتنی بر ماهواره، حدوداً دو دقیقه از نودهای متصل به اینترنت عقب‌تر خواهد بود. بنابراین دریافت و تایید تاریخچه کامل بلاک‌ها با استفاده از ماهواراه با کمی تاخیر همراه است.

در بخش دیگری از یادداشت وبلاگی بیتمکس آمده است:

کلاینت، بلاک‌ها را به‌صورت دسته‌ای دانلود می‌کند. درواقع او ابتدا سرآیند بلاک و سپس بدنه اصلی آن را به‌طور دسته‌ای دریافت می‌کند. ماهواره برخلاف اتصال متعارف اینترنتی، داده‌های بلاک‌ را به‌صورت ارسال فراگیر (Broacast) منتشر می‌کند، بنابراین نودها بلاک‌ها را به‌طور پیوسته دریافت نمی‌کنند، با این حال می‌توانند با اندکی تاخیر، شکاف ناشی از بلوک‌های ازدست‌رفته را پر کنند.

کاربران به‌کمک ماهواره می‌توانند نود بیت کوینی خود را با یکدیگر هم‌گام‌سازی و حتی بلاک‌های کامل را بدون نیاز به اتصال اینترنتی، دانلود و تایید کنند. بنابراین کاربران حتی در نواحی دورافتاده و فاقد اتصال اینترنتی می‌توانند دیگر کاربران را روی شبکه بیت کوین پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه ماهواره‌ای می‌تواند احتمال وقوع حمله خسوف (Eclipse Attack)‌ را کاهش دهد.

پیش‌تر در ماه مه (اردیبهشت)، بلاک‌استریم، شرکت فعال در حوزه فناوری‌های زیرساختی بلاک چین از انتشار یک به‌روزرسانی گسترده برای خدمات ماهواره‌ای رایگان خود خبر داد. گفتنی است طی این‌ به‌روزرسانی، وابستگی سامانه ماهواره‌ای به اتصال اینترنتی حذف شد و ظرفیت انتقال داده از ۱۲۰ کیلوبیت‌برثانیه به حدود ۱.۶ مگابیت‌برثانیه رسید.

برای مشاهده جدیدترین تحلیل ها، اخبار، مقالات و قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال به وب سایت سیگنال مراجعه و یا اپلیکیشن سیگنال را دریافت نمایید.