بیانیه وزارت خارجه درخصوص قطعنامه هلوکاست درمجمع عمومی سازمان ملل متحد

بیانیه وزارت خارجه درخصوص قطعنامه هلوکاست درمجمع عمومی سازمان ملل متحد

به گزارش سیگنال به نقل از شبکه خبر، به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

به نقل از اداره کل اطلاع رسانی و سخنگویی وزارت امور خارجه ایران، در این بیانیه آمده است: همانطور که نمایندگی کشورمان نزد سازمان ملل متحد در نیویورک، طی بیانیه توضیح، موضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص قطعنامه هولوکاست را رسما اعلام نموده، تاکید می‌گردد رژیم نژادپرست صهیونیستی از محافل بین‌المللی برای سرپوش گذاشتن بر جنایات روزانه خود علیه فلسطینیان سو استفاده می‌کند. این اقدام رژیم صهیونیستی تلاش دیگری برای سوء استفاده از سازوکار‌های سازمان ملل برای سرپوش گذاشتن بر جنایات روزانه این رژیم می‌باشد که متاسفانه این روز‌ها با حمایت بی، چون و چرای غرب همراه شده است.

این بیانیه ادامه داد: همانطور که بر همگان روشن است، جنایات دوران جنگ جهانی دوم به علت دو انگیزه نژادپرستی و توسعه طلبی به وقوع پیوسته است که هم اکنون رژیم صهیونیستی میراث‌دار و پرچم‌دار این دو خوی شیطانی است. رویکرد نژاد پرستانه این رژیم در اسناد متعدد بین المللی مورد تصریح قرار گرفته و با وجود اراده مستحکم جامعه بین المللی، اسرائیل به عنوان تنها رژیم نژاد پرست با ایدئولوژِی توسعه طلبی باقی مانده است.

جمهوری اسلامی ایران همواره نسل کشی را تحت هر شرایطی محکوم و غیرقابل توجیه دانسته و از همین روست که در طول جنگ جهانی دوم، ایران میزبان آوارگان این جنگ از برخی کشور‌های اروپایی بوده است. در عین حال رژیم جعلی صهیونیستی پیوسته تلاش کرده است از قربانیان جنگ جهانی دوم و یهودیان به عنوان توجیهی برای اقدامات بیشرمانه و تجاوزکارانه خود بهره ببرد.

بیانیه وزارت امورخارجه افزود: این رژیم و سردمداران آن با نقض قوانین بین المللی طی هفت دهه گذشته، همه مصادیق جرایم و به خصوص جنایت علیه بشریت را بر ضد مردم فلسطین و مردمان کشور‌های منطقه مرتکب شده اند. نسل کشی، ترور، پاک سازی نژادی، تخریب خانه‌ها و محاصره انسانی از جمله این جنایاتی به شمار می‌آید که رژیم صهیونیستی پیوسته در حال ارتکاب آن است.

این بیانیه همچنین تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران بار دیگر تاکید می‌کند پیشگیری از تکرار فجایع تاریخی نیازمند پژوهش‌های تاریخی است که باید بدون قضاوت و پیش داوری‌های سیاسی صورت پذیرد و بنابراین چنین رویکرد‌های تضییقی مورد پذیرش نبوده، چنین قطع نامه‌ای به عنوان رویکردی اجماعی قلمداد نگردیده و لذا مردود است.