تحلیلگر انگلیسی: تلاشهای اسرائیل برای حذف حماس از نقشه فلسطین به شکست خواهد انجامید
تهران- ایرنا- «دیوید هرست» تحلیلگر انگلیسی و سردبیر وب سایت میدل ایست آی در یادداشتی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی ناگزیر جنگ غزه را خواهد باخت و تلاش های آن برای حذف حماس از نقشه فلسطین نسخه برابر اصل و حتی بزرگتر عملیات نظامی بی فایده و شکست خورده آمریکا علیه انقلابیون ویتنام است.
به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا از تارنمای میدلایستآی ، این نویسنده انگلیسی در این یادداشت نوشت: دو عامل در پایان دادن به جنگ ویتنام و به همراه آن پایان دادن به یک قرن مبارزه برای رهایی این کشور از استعمار نقش داشتند؛ عزم مردم ویتنام برای جنگیدن و تغییر رویکرد افکار عمومی آمریکا.
وی افزود: همین دو عامل، فلسطینیها را به سوی کشور خودشان سوق خواهد داد؛ عزم فلسطینیها برای ماندن و دفاع از سرزمینشان تا پای جان و تغییر شتابان سمت و سوی افکار عمومی در غرب علیه (رژیم) اسرائیل.
این تحلیلگر انگلیسی گفت: با دقت دنبال کنید، این وضعیت بیشتر در میان جریان راست حاکم بود و اکنون کاملاً در میان چپگراها هم دیده می شود. انگ «سامی ستیزی» زدن به منتقدان پروژه نسل کشی فایدهای ندارد. خیلی دیر شده است.
به گزارش ایرنا ، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه 28 اسفند 1403 با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
آمار شهدای غزه از 7 اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تاکنون به 52 هزار و 10 نفر و تعداد زخمیها به یک میلیون و 199 هزار و 998 نفر افزایش یافت.
بر این اساس، آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از 18 مارس 2025 (28 اسفند 1403) تاکنون به 2 هزار و 876 نفر و تعداد مجروحان به هفت هزار و 957 نفر افزایش یافت.
منبع: ایرنا