افزایش موارد خودکشی در ارتش آمریکا

افزایش موارد خودکشی در ارتش آمریکا
خلاصه اخبار

تهران-ایرنا- بر اساس گزارش وزارت دفاع آمریکا که روز پنجشنبه منتشر شد، خودکشی در ارتش این کشور افزایش یافت و این روند نشانگر عدم موفقیت پنتاگون در کنترل و یا کاهش سرخوردگی و خودکشی در بین نیروهای نظامی است.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا از “پی بی اس”، براساس این گزارش در سال گذشته تعداد خودکشی ها و نرخ آن به ازای هر 100 هزار نیروی فعال در ارتش و در بین نیروهای ذخیره نیز افزایش یافت، در حالی که این تعداد برای گارد ملی کمی کاهش یافت.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، مقابله با خودکشی نیروهای ارتش را یک اولویت اعلام کرده است و رهبران ارشد وزارت دفاع به دنبال توسعه برنامه ها جهت افزایش کمک به سلامت روان سربازان و تقویت آموزش در مورد ایمنی و نگهداری اسلحه بوده اند.

با این حال، بسیاری از برنامه‌ها هنوز به‌طور کامل اجرا نشده‌اند و این اقدامات درخواست های یک کمیسیون مستقل در خصوص اقدامات شدیدتر ایمنی اسلحه را تامین نمی کند.

آستین در بیانیه‌ای در روز پنج‌شنبه گفت که ارقام جدید «فوراً نیاز پنتاگون برای دو برابر کردن کار خود در زمینه‌های پیچیده پیشگیری از خودکشی را نشان می‌دهند.»

او گفت که این وزارتخانه برای اعمال تغییرات فوری اقدام کرده است و افزود: “هنوز کارهای بیشتری برای انجام دادن وجود دارد و ما دست از کار نخواهیم کشید. “

به طور کلی، در سال گذشته 523 مورد خودکشی در میان سربازان آمریکایی گزارش شد، که در سال 2022 این تعداد 493 خودکشی بود. تعداد نیروهای فعال آمریکا که بر اثر خودکشی جان خود را از دست دادند از 331 نفر به 363 نفر افزایش یافت.

مقامات گفته اند که با توجه به کاهش تعداد نیروهای فعال در سال های اخیر، نرخ خودکشی به جای تعداد، معیار دقیق تری برای اظهارنظر در این زمینه است.

با این حال، روند خودکشی میان سربازان آمریکایی از سال 2011 افزایش یافته است درحالی که در میان نیروهای گارد ساحلی آمریکا نرخ خودکشی تاحدی ثابت مانده است.

به گزارش ایرنا ، تحقیقی که با بودجه دولت آمریکا در روز دوشنبه منتشر شد، نشان می دهد میزان خودکشی در بین کهنه سربازانی که بعد از حملات تروریستی 11 سپتامبر 2001 خدمت کرده اند، طی 14 سال قبل از همه گیری کرونا، بیش از 10 برابر افزایش یافته است.

این تحقیق که وزارت دفاع و وزارت امور کهنه سربازان آمریکایی به طور مشترک بودجه آن را تامین کرده اند در مجله معتبر پزشکی جاما نورولوژی (JAMA Neurology) متعلق به انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است و 6 محققی که در این مطالعه شرکت داشتند به اختلافی که به سرعت در میزان مرگ و میر ناشی از خودکشی بین کهنه سربازان آمریکایی بعد از حملات 11 سپتامبر و جمعیت بزرگسال عادی آمریکا در سالهای بین 2006 تا 2020 رخ داده پی بردند.

گزارش‌ها از مدت‌ها قبل نشان دهنده این است کهنه سربازانی که دچار آسیب‌های مغزی شده‌اند، بیشتر از سایر نیروهای سابق ارتش در معرض خودکشی هستند، اما محققان دریافتند که این نرخ‌ها سالانه برای هر دو گروه تقریبا با سرعت یکسانی افزایش یافته است.

تازه ترین یافته ها نشان می دهد افرادی که پس از حملات 11 سپتامبر خدمت می کردند، در سازگاری با زندگی پس از پایان دوران خود با چالش های بسیار بیشتری نسبت به نسل های قبلی روبرو بودند.

از میان دو میلیون و 516 هزار و 189 بیماری که از سال 2006 تا 2020 تحت مراقبت سازمان بهداشت نظامی و اداره بهداشت کهنه سربازان بودند، میزان خودکشی منتهی به مرگ در هر 100 هزار کهنه سرباز دارای آسیب مغزی بعد از حمله 11 سپتامبر از 7.11 به 90.81 نفر افزایش یافته است.

برای کهنه سربازانی که آسیب مغزی نداشتند این نرخ سالانه به طور میانگین 14.4 درصد افزایش داشته و از 4.65 خودکشی به 55.65 مورد در هر 100 هزار نفر رسیده است.

میزان خودکشی برای همه بزرگسالان آمریکایی در همان سال ها به طور متوسط سالانه 1.2درصد افزایش یافته است و از 15.97 به 19.26 در هر 100 هزار نفر رسیده است.

جفری هوارد یکی از محققان مطالعه جدید گفت: خطرات رایج خودکشی شامل سوء مصرف مواد مخدر یا الکل، اختلال استرس، افسردگی، اضطراب، بی خوابی و از دست دادن حمایت اجتماعی پس از خدمت سربازی است.

یافته های این تحقیق زنگ هشدار را برای روانشناسان و کارشناسان بهداشت روان که در این مطالعه شرکت نداشتند، به صدا در آورده است.

هوارد همچنین گفت به تحقیقات بیشتری نیاز هست تا مشخص شود چرا نرخ خودکشی در بین کهنه سربازان نسبت به مردم عادی با این سرعت بعد از 11 سپتامبر افزایش یافته است. این تحقیقات همچنین شامل بررسی این موضوع است که آیا از زمان همه گیری کرونا این اختلاف بیشتر شده یا خیر.

منبع: ایرنا